BursaTransport

Statistici BursaTransport

26.318 marfuri disponibile
2.320 camioane disponibile
53.027 marfuri in ultimele 24h
2.016 camioane in ultimele 24h
38 utilizatori online
22.757 utilizatori activi
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Pagina pentru imprimare

12-07-2017

Informatii de la Registrul Comertului - disponibile in BURSATRANSPORT

Pentru utilizatorii BurseiTransport care nu isi fac direct un cont de acces la aplicatia RECOM a Oficiului National al Registrului Comertului, incepand de astazi punem la dispozitie o cale de acces la aceasta aplicatie pe baza accesului la BursaTransport.

 

Informatiile de la Registrul Comertului va ofera date online si in timp real despre TOATE companiile romanesti, si mai ales despre administratori si actionari: la ce alte companii sunt implicati. Asadar, informatii despre companii si despre legaturile dintre companii.

 

Rapoartele se pot solicita in meniul VERIFICARE FIRME, comanda Verificare Reg.Comert. Informatiile sunt livrate prin email sub forma unui fisier PDF.

 

Cu toate ca informatiile au un caracter public, la fel ca si prin RECOM, obtinerea lor se face contra cost. Prin BursaTransport, care va degreveaza de administrarea unui cont la RECOM, costul unui raport este de 1,50 CRB (12,38 lei + TVA).

 

 

Administratia BursaTransportAcest site foloseste cookie. Prin navigarea pe aces site, va exprimati accordul in privinta folosirii cookie-urilor.

Vezi mai multe detalii.